Integrera ProSMS.se med Klaviyo för effektiv automatisering av din SMS-kommunikation.

Använd ProSMS.se i dina Klaviyo flows.

Integrationen av ProSMS.se och Klaviyo ger dig möjlighet att använda ProSMS.se för att skicka SMS-meddelanden och många andra SMS-integrationer i dina automatiserade Klaviyo-flows. Genom att lägga till ProSMS.se-åtgärder till dina flows kan du till exempel skicka relevanta och aktuella meddelanden till dina kunder baserat på deras beteende och interaktion med dina kampanjer.

Integrationen av ProSMS.se med Klaviyo sker via användning av webhooks, vilket ger dig möjlighet att skicka SMS-meddelanden, hantera dina kontakter och många andra SMS-funktioner i dina automatiserade Klaviyo flows.

Integrer SMS i dine Klaviyo flows

Detta kan du göra med ProSMS och Klaviyo...

 • Skicka SMS i dina Klaviyo flows

  Använd ditt ProSMS.se-konto tillsammans med Klaviyo och skicka SMS i dina flows. På så sätt kan du skicka SMS till Sverige och de länder du önskar i dina Klaviyo flows.

  Läs guide
 • Lägg till medlemmar i SMS-grupp

  Du kan lägga till kontakter i dina SMS-grupper direkt i dina Klaviyo flows. Det betyder att du kan lägga till en kontakt i en eller flera SMS-grupper i ditt Klaviyo flow.

  Läs guide
 • Ta bort kontakt från SMS-grupp

  Ta bort kontakt från dina SMS-grupper i dina Klaviyo flows. Det är praktiskt om en person vill avregistrera sig från SMS, då kan du enkelt ta bort kontakten från en eller flera SMS-grupper.

  Läs guide
 • Skicka SMS till SMS-grupp

  Du kan skicka SMS till alla kontakter i en eller flera SMS-grupper i ett Klaviyo flow. Det kan vara att du till exempel vill skicka en SMS till alla i en SMS-grupp om priset på en produkt sänks.

  Läs guide
 • Inaktivera kontakt i ProSMS.se adressbok

  Du kan inaktivera kontakter, vilket innebär att de placeras på en "Inaktiverad-lista i ProSMS.se", och i praktiken innebär det att SMS inte kan skickas till mobilnumret förrän du aktiverar det igen (vilket du också kan göra från ditt Klaviyo flow). Kontakten sparas, men SMS kan inte skickas till numret under inaktivering.

  Läs guide
 • Uppdatera kontakt i ProSMS.se adressbok

  Du kan uppdatera en kontakt i ProSMS.se från ditt Klaviyo flow. Det är praktiskt om du till exempel vill uppdatera ett mobilnummer, namn eller annan information. Om personen är medlem i flera SMS-grupper, uppdateras kontakten automatiskt i alla dina SMS-grupper i ProSMS.se.

  Läs guide
 • Radera kontakt i ProSMS.se adressbok.

  Du kan ta bort en kontakt från din ProSMS.se adressbok i ditt Klaviyo flow. Det är praktiskt med tanke på GDPR-automatisering om en användare vill bli borttagen, eller om en person tas bort från din webbshop/SaaS-programvara.

  Läs guide
 • Om du behöver hjälp med att sätta upp ditt Klaviyo flow, är du välkommen att kontakta oss.

  Vi erbjuder även skräddarsydda SMS-lösningar som passar perfekt för ditt Klaviyo SMS-setup.

  Tveka inte att höra av dig till oss.

Så här kommer du igång...

Om du vill använda ProSMS.se tillsammans med Klaviyo och testa effektiviteten av vår SMS-gateway, ger vi dig 10 test-SMS att prova med.

Skapa en icke-bindande demo-konto för att få tillgång till att testa alla funktioner. Om du har frågor är vi alltid redo att besvara dem via telefon, e-post och chatt.

Testa vår SMS tjänst

ISAE 3000 audited SMS-gateway
Inget månadsabonnemang - 0 kr/ månad
Testkonto inkl. 10 SMS
Testa nu
ProSMS kan användas av företag och föreningar.
Send hurtig SMS fra computeren til en eller flere mobiler