Vem och vad är proSMS?

Image

ProSMS är en del av företaget Compaya A/S, som sedan 2008 har varit en av Danmarks ledande leverantörer av SMS-gateway, med över 20.000 kunder.

Med erfarenhet från vårt danska SMS-system har vi utvecklat en helt ny version av vårt SMS-system, ProSMS, som nu introduceras i flera länder.

Bakom ProSMS finns ett team bestående av engagerade medarbetare som brinner för att göra skillnad när det kommer till innovativa och effektiva kommunikationslösningar.

Vi tar kundservice på stort allvar, och är inte nöjda förrän våra kunder är glada, vilket vår danska Trustpilot också visar tydligt med fem stjärnor.

Med ProSMS får du snabb och effektiv kommunikation. Prova systemet gratis och utan bindning med en demoinloggning.

I ProSMS ingår alla funktioner gratis. Det är inget månadsabonnemang och du betalar endast för de SMS-paket som du laddar upp. Du kan enkelt göra SMS-integration till egna system via vår väldokumenterade SMS API.

Vi har funnits sedan 2008 och är välkända. Vi har en ordnad ekonomi - AAA Rating och är ISAE300-certifierade och uppfyller alla krav i GDPR. Användarvänlig system och vi lägger stor vikt vid att du får rätt support.

© ProSMS – “mobile innovation, made easy”

Exempel på att använda SMS

Pay-as-you-go
Inget abonnemang (0 kr/månad)
Testkonto inkl. 10 SMS