Villkor för att skapa ProSMS registrering

1. Registrering

Besökare på prosms.se har möjlighet att skapa en gratis registrering på webbplatsen. Endast en registrering kan skapas per företag eller förening och vid registrering måste korrekt information tillhandahållas. Missbruk av andras information resulterar i permanent stängning av ens konto. Det är gratis att testa ProSMS och vid registrering lägger vi till 10 test SMS till ditt konto.

2. Sekretess

Företagsuppgifter som lagras i vårt kundregister kommer ej att skickas eller lämnas ut till obehöriga eller andra företag.

3. Genom att acceptera nyhetsbrev

När du registrerar dig för ett nyhetsbrev säger du JA TAK för att få information om nya initiativ och tjänster på ProSMS. (Detta kommer att vara högst en gång per månad och kan stängas av inom systemet).

4. Oegentlig användning och ansvar

Du är ansvarig för vad som skickas och mottages med tjänsten, ProSMS ansvarar inte för detta. Att använda tjänsten för att hota, trakassera eller göra att något som strider mot svensk lag eller annat lands lag som SMS skickas till kommer att betraktas som missbruk. Missbruk av tjänsten kommer att rapporteras till polisen och leda till omedelbar stängning av ens konto. Köpta sms kommer att gå förlorade i sådana fall.

Du är själv skyldig till att ta reda på vad för lagar som gäller för dina tjänster t.ex. Etiska rådet för betaltjänster och Lotteriinspektionen.

5. Ansvarsfriskrivning

ProSMS friskriver sig allt ansvar för innehållet i SMS-meddelanden som skickas via tjänsten. Kunden samtycker till att ersätta ProSMS för alla krav från tredje part som uppstår till följd av innehållet i SMS-meddelanden som skickas via ProSMS.

6. Överträdelse av villkoren

Vid överträdelse av villkoren har ProSMS rätt att omedelbart ta bort och inaktivera ditt konto, samt avslöja kontaktinformation till telekommunikationsföretagen och / eller polisen för användning i lagliga processer.

7. Kontaktinformation

ProSMS ägs och drivs av företaget

Compaya A/S
Palægade 4, 2. tv
1261 Köpenhamn K
Tel. (+46) 76 519 53 18 (öppet vardagar mellan 09-16.00)
E-post: info@prosms.se

Exempel på att använda SMS

Pay-as-you-go
Inget abonnemang (0 kr/månad)
Testkonto inkl. 10 SMS