Effektiv SMS kommunikation för din förening med ProSMS

Oavsett om du representerar en idrottsförening, bostadsrättsförening, vattenförening, kultur- och konstförening, välgörenhetsorganisation, studieförbund, lokalsamhälle, hobbyklubb, miljöorganisation eller något annat - ProSMS är lösningen för dig.

Med ProSMS kan du skicka information snabbt och direkt till dina medlemmars mobiler. Detta innovativa verktyg möjliggör realtidskommunikation, så att du kan se till att dina medlemmar alltid hålls uppdaterade om viktiga händelser, möten, nyheter och mer.

Automatisera SMS med ProSMS

Fördelar med ProSMS

 • Snabb kommunikation

  I en värld som är ständigt på språng, är SMS ett snabbt och effektivt sätt att nå ut till dina medlemmar. Med ProSMS kan du skicka meddelanden som omedelbart levereras till mottagarnas mobiler.

 • Brett räckvidd

  Oavsett ålder eller tekniska kunskaper kan alla använda och förstå SMS. Detta gör det till det mest tillgängliga mediet för att nå ut till alla dina medlemmar.

 • Personlig kommunikation

  Med ProSMS kan du anpassa dina meddelanden för att göra dem mer personliga. Du kan använda ditt föreningsnamn som avsändare och skicka meddelanden som riktar sig direkt till varje medlem.

 • Tillförlitlighet

  Till skillnad från e-postmeddelanden som kan hamna i skräpposten, läses nästan alla SMS-meddelanden. Detta garanterar att dina viktiga meddelanden alltid når fram.

 • Enkelhet

  ProSMS är lätt att använda, och du kan komma igång med att skicka SMS direkt. Dessutom erbjuder vi full support och hjälp vid behov.

 • Oavsett om du vill skicka ut viktig information om kommande möten, uppdateringar om föreningens aktiviteter, påminnelser om avgifter, eller bara vill hålla dina medlemmar engagerade och informerade, ProSMS är det ultimata verktyget för dig.

  Vår plattform är intuitiv och användarvänlig, vilket gör det möjligt även för dem med lite teknisk erfarenhet att enkelt navigera och skicka ut meddelanden. Dessutom har vi en dedikerad supportgrupp redo att hjälpa dig om du stöter på några problem.

  Vår tjänst gör att du kan skicka meddelanden omedelbart, vilket innebär att du kan reagera på förändrade omständigheter snabbt och effektivt. 

  Börja använda ProSMS idag och se skillnaden i din föreningskommunikation. Med ProSMS blir det enkelt att hålla alla uppdaterade och engagerade, oavsett storleken på din förening eller antalet medlemmar. ProSMS är här för att göra din kommunikation så smidig och effektiv som möjligt.

  Testa vår SMS tjänst

  ISAE 3000 audited SMS-gateway
  Inget månadsabonnemang - 0 kr/ månad
  Testkonto inkl. 10 SMS
  Testa nu
  ProSMS kan användas av företag och föreningar.

  Testa våra tjänster

  0 kr/månad - Du betalar bara för SMS du tanker upp.

  Testa nu

  Testkonto med 10 SMS