Skicka mass-SMS med ProSMS

Vårt ProSMS-system erbjuder flera alternativa metoder för att skicka mass-SMS, inklusive REST API, WordPress-plugins, Zapier-integration och e-post till SMS.

Dessa alternativ ger dig större flexibilitet och anpassningsförmåga när det gäller att skicka mass-SMS och automatisera processen för att förbättra din verksamhets kommunikation och effektivitet.

Automatisera SMS med ProSMS
 • Kom igång med ProSMS

  För att börja använda vårt ProSMS-system för att skicka mass-SMS behöver du skapa ett konto på vår webbplats. Registrera dig och bekräfta din e-postadress. När ditt konto är klart kan du logga in och börja skicka SMS.

 • Importera mottagarlistor

  För att skicka mass-SMS med vårt ProSMS-system kan du  importera en lista över mottagare. Du kan enkelt importera listor från CSV-, Excel- eller textfiler. Vår plattform hanterar automatiskt dubbletter och felaktiga telefonnummer, så att du kan vara säker på att dina meddelanden når rätt mottagare.

 • Skapa och anpassa ditt SMS-meddelande

  Vårt ProSMS-system erbjuder en enkel och användarvänlig textredigerare som låter dig skriva och formatera ditt meddelande, inklusive möjligheten att lägga till anpassade fält som mottagarens namn eller annan relevant information.

 • Schemalägg och skicka dina mass-SMS

  Med ProSMS kan du skicka dina mass-SMS direkt eller schemalägga dem för att skickas vid en specifik tidpunkt. Detta är särskilt användbart om du vill skicka kampanjer, påminnelser eller andra tidskänsliga meddelanden. Vår plattform ger dig även möjlighet att övervaka leveransen av dina SMS och se statistik över dina sändningar.

 • Wordpress SMS plugins

  Våra WordPress-plugins gör det möjligt att skicka mass-SMS direkt från din webbplats. Du kan använda dessa plugins för att exempelvis skicka kampanjmeddelanden eller tidsbegränsade erbjudanden till en stor mottagarlista som du har samlat via din webbplats.

 • ProSMS REST API 

  När du integrerar vårt REST API i dina befintliga system och applikationer kan du skicka mass-SMS på ett automatiserat och programmerbart sätt. Detta gör det enkelt att skicka stora mängder SMS-meddelanden baserat på händelser och data inom dina egna system.

 • Skicka SMS via Zapier

  Genom att integrera ProSMS-systemet med Zapier kan du automatisera processen för att skicka mass-SMS baserat på händelser och triggers från andra appar och tjänster. Detta kan hjälpa dig att enkelt skicka stora mängder SMS-meddelanden när vissa villkor uppfylls, till exempel när en ny kund registrerar sig eller när en kampanj startar.

 • Skicka SMS via e-post

  Du skickar SMS via e-post med hjälp av den unika e-postkoden som genereras av ProSMS som mottagaradress. Genom att använda e-post för SMS-funktionen uppnår du en snabb och direkt utförande av din förfrågan, som vanligtvis läses snabbare än vanlig e-post. Du har också möjlighet att skicka SMS till grupper via e-post.

 • Fördelar med att använda
  ProSMS för mass-SMS:

  • Tidsbesparing: Skicka tusentals SMS på några minuter och automatisera processen för att spara tid och resurser.

  • Kostnadseffektivt: Skicka SMS till förmånliga priser och håll dig inom din budget.

  • Ökad räckvidd: Nå ut till kunder, anställda och medlemmar över hela världen med vår globala täckning.

  • Anpassningsbarhet: ProSMS erbjuder flera alternativ för att automatisera dina SMS, inklusive onlineverktyg, Zapier-integration, WooCommerce/WP-plugins och REST API. Detta ger dig möjlighet att anpassa din SMS-automatisering för att passa dina specifika behov.

  Testa vår SMS tjänst

  ISAE 3000 audited SMS-gateway
  Inget månadsabonnemang - 0 kr/ månad
  Testkonto inkl. 10 SMS
  Testa nu
  ProSMS kan användas av företag och föreningar.

  Att använda ProSMS för att skicka mass-SMS är en enkel och effektiv metod för att förbättra din verksamhets kommunikation och nå ut till dina kunder, anställda och medlemmar. Genom att följa de steg vi har beskrivit i den här artikeln kan du enkelt komma igång med vårt ProSMS-system och börja dra nytta av dess fördelar. 

  Testa våra tjänster

  0 kr/månad - Du betalar bara för SMS du tanker upp.

  Testa nu

  Testkonto med 10 SMS

  Testa våra tjänster

  0 kr/månad - Du betalar bara för SMS du tanker upp.

  Testa nu

  Testkonto med 10 SMS