Skicka SMS från datorn med ProSMS: En enkel guide för effektiv kommunikation

Är du trött på att skriva meddelanden på din lilla smartphone-skärm? Vill du kunna skicka SMS-meddelanden direkt från din dator istället? Du har kommit till rätt ställe!

I den här artikeln kommer vi att gå igenom fördelarna med att skicka SMS från datorn med ProSMS, och ge dig en steg-för-steg guide om hur du kan göra det på ett smidigt och enkelt sätt.

Skicka SMS från datorn med ProSMS: En enkel guide för effektiv kommunikation

Steg-för-steg guide: 

 • 1. Skapa ett konto på ProSMS

  För att börja använda ProSMS för att skicka SMS från din dator måste du först registrera dig för ett konto.

   

 • 2. Logga in på ProSMS

  När du har skapat ditt konto är det dags att logga in på ProSMS. Använd dina inloggningsuppgifter och logga in för att få tillgång till plattformen.

 • 3. Lägg till mottagare

  För att skicka SMS behöver du ange mottagarens mobilnummer. Klicka på "Lägg till mottagare" och ange mottagarens mobilnummer i det angivna fältet. Du kan även importera kontakter från en CSV-fil eller lägga till flera mottagare samtidigt.

 • 4. Skriv ditt meddelande

  När du har lagt till mottagaren är det dags att skriva ditt SMS. I textfältet kan du skriva ditt meddelande, som får vara upp till 1530 tecken långt.

 • 5. Skicka SMS

  När du är nöjd med ditt meddelande kan du klicka på "Skicka" för att skicka SMS:et till mottagaren. ProSMS kommer att leverera meddelandet till mottagarens mobiltelefon inom kort.

 • 6. Hantera rapporter

  ProSMS låter dig också övervaka svar och rapporter för de SMS du har skickat. Du kan se om dina meddelanden har levererats och lästs. 

 • 7. Anpassa dina inställningar

  Om du vill anpassa dina inställningar för att göra din SMS-upplevelse ännu bättre, kan du gå till "Inställningar" på ProSMS webbplats. Här kan du ändra dina personuppgifter, anpassa din avsändar-ID, ställa in automatiska svarsmeddelanden och mycket mer.

   

 • Fördelar med att skicka SMS från datorn med ProSMS:

  • Bekvämlighet: Att skicka SMS från datorn innebär att du kan använda ditt vanliga tangentbord, vilket gör det mycket enklare och snabbare att skriva långa meddelanden.

  • Organisation: Genom att använda ProSMS på en dator kan du hålla ordning på dina meddelanden och konversationer på ett mer strukturerat sätt än på en telefon.

  • API-integration: ProSMS erbjuder ett kraftfullt API som låter dig integrera SMS-funktionalitet i dina egna applikationer eller system. Detta innebär att du kan automatisera och skräddarsy dina SMS-kommunikationer för att passa dina specifika behov.

  Testa vår SMS tjänst

  ISAE 3000 audited SMS-gateway
  Inget månadsabonnemang - 0 kr/ månad
  Testkonto inkl. 10 SMS
  Testa nu
  ProSMS kan användas av företag och föreningar.

  Sammanfattning:

  Att skicka SMS från datorn med ProSMS är en enkel och effektiv lösning för att förbättra din kommunikation. Genom att följa stegen ovan kan du snabbt och smidigt skicka meddelanden direkt från din dator, samtidigt som du håller ordning på dina konversationer och får insikter i meddelandehanteringen. Prova ProSMS idag och upplev hur enkelt det är att skicka SMS från datorn!

  Testa våra tjänster

  0 kr/månad - Du betalar bara för SMS du tanker upp.

  Testa nu

  Testkonto med 10 SMS

  Testa våra tjänster

  0 kr/månad - Du betalar bara för SMS du tanker upp.

  Testa nu

  Testkonto med 10 SMS