SMS-marknadsföring med ProSMS - Ett kraftfullt verktyg för ditt företag

I en tid då allt fler företag söker effektiva och kostnadseffektiva sätt att nå sina kunder, står SMS-marknadsföring ut som ett överlägset alternativ. Med ProSMS kan du enkelt och effektivt använda dig av SMS-marknadsföring för att engagera dina kunder och förbättra ditt företags resultat.

Men vad innebär SMS-marknadsföring egentligen, och vad är fördelarna?

SMS-marknadsföring med ProSMS - Ett kraftfullt verktyg för ditt företag
 • Direkt och personlig kommunikation

  SMS-meddelanden är omedelbara och personliga, vilket gör dem till ett perfekt medium för att skapa starka relationer med dina kunder.

 • Hög öppningsfrekvens

  SMS-meddelanden har en genomsnittlig öppningsfrekvens på över 90%, vilket är betydligt högre än för e-post.

 • Bred räckvidd

  Med SMS kan du nå kunder över hela världen, oavsett var de befinner sig eller vilken enhet de använder.

 • Mätbarhet

  Med ProSMS får du tillgång till detaljerade leveransrapporter, vilket gör det enkelt att följa upp och utvärdera dina SMS-kampanjer.

 • Flexibilitet

  Oavsett om du skickar marknadsföringsmeddelanden, påminnelser, kundservice-meddelanden, tidsbokningsbekräftelser, evenemangsinbjudningar, IT och drift-SMS eller tvåfaktorsverifieringar, gör ProSMS det enkelt och effektivt.

 • Kostnadseffektivitet

   Jämfört med andra marknadsföringskanaler är SMS-marknadsföring mycket kostnadseffektivt, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för företag av alla storlekar.

 • Fördelar med SMS marketing

  SMS-marknadsföring är en kraftfull kommunikationsform som erbjuder företag snabb och effektiv interaktion med sina kunder. Med en imponerande öppningsfrekvens på över 90% säkerställer SMS att dina meddelanden inte bara levereras, utan också läses. Denna direkta koppling är ovärderlig för tidskänsliga erbjudanden och meddelanden.

  Kostnadseffektiviteten i SMS-marknadsföring gör det till ett attraktivt verktyg för företag av alla storlekar. Jämfört med andra marknadsföringsmetoder är SMS både prisvärt och effektivt, vilket ger en hög avkastning på investeringen.

  Dessutom erbjuder SMS-marknadsföring flexibilitet och mätbarhet. Med plattformar som SMS.dk kan företag enkelt anpassa sina kampanjer och spåra resultaten. Detta hjälper till att finjustera strategier och maximera effektiviteten i marknadsföringsinsatserna.

  Oavsett om du redan har erfarenhet av SMS-marknadsföring eller om du precis har börjat utforska denna kraftfulla marknadsföringskanal, kan ProSMS hjälpa dig att maximera dina resultat. Registrera dig för ett demo-konto redan idag för att se hur vi kan hjälpa ditt företag att växa med hjälp av SMS-marknadsföring.

  Testa vår SMS tjänst

  ISAE 3000 audited SMS-gateway
  Inget månadsabonnemang - 0 kr/ månad
  Testkonto inkl. 10 SMS
  Testa nu
  ProSMS kan användas av företag och föreningar.

  Testa våra tjänster

  0 kr/månad - Du betalar bara för SMS du tanker upp.

  Testa nu

  Testkonto med 10 SMS

  Testa våra tjänster

  0 kr/månad - Du betalar bara för SMS du tanker upp.

  Testa nu

  Testkonto med 10 SMS