Oavsett var du är, kan du skicka SMS online till dina mottagare

I dagens digitala tidsålder har företagskommunikation blivit snabbare och mer effektiv än någonsin tidigare. Ett av de mest kraftfulla verktygen i din kommunikationsarsenal? Online-SMS!

Med ProSMS, en ledande aktör inom SMS-utskick, kan du skicka SMS-meddelanden direkt från din dator, din e-post, via Zapier, Wordpress eller genom vår REST API, och allt detta med otrolig enkelhet.

 

Automatisera SMS med ProSMS

Men vad betyder det egentligen
att skicka SMS online och vilka
fördelar erbjuder det?

 • Flexibilitet

  Med ProSMS kan du skicka dina SMS-meddelanden på det sätt som passar dig bäst. Oavsett om det är direkt från vår webbsida, genom din e-post, via Zapier eller genom att använda vår REST API.

 • Mätbarhet

  Vår tjänst erbjuder en detaljerad logg över dina skickade meddelanden, där du kan se leveransrapporter för varje meddelande. Detta ger dig ovärderlig insikt i effektiviteten av dina SMS-kampanjer.

 • Anpassningsbarhet

  Du kan skräddarsy dina meddelanden för att bättre passa din målgrupp. Skapa personliga meddelanden eller använd mallar för att spara tid och ansträngning.

 • Kostnadseffektivitet

  Att skicka SMS online är oftast billigare än traditionella kommunikationsmetoder. Dessutom erbjuder ProSMS konkurrenskraftiga priser som passar alla företag, stora som små.

 • Otrolig Enkelhet

  Med ProSMS är det superenkelt att skicka SMS. Vår intuitiva plattform är designad för att göra det snabbt och enkelt att skicka meddelanden, oavsett om du är en teknikexpert eller inte. Du kan skicka SMS till hundratals, eller till och med tusentals, mottagare med bara några få klick. Inget behov av att manuellt mata in varje nummer – bara ladda upp din kontaktlista och klicka på 'Skicka'.

 • Tillgänglighet

  Oavsett var du är i världen, kan du skicka SMS till dina mottagare. Allt du behöver är en internetanslutning och ett konto hos ProSMS.

 • ProSMS: Ditt Verktyg för Effektivitet

  Att skicka SMS online via ProSMS är mer än bara bekvämt – det är otroligt enkelt och ett kraftfullt sätt att förbättra dina kommunikationsstrategier.

  Oavsett om du skickar marknadsföringsmeddelanden, påminnelser, kundservice-meddelanden, tidsbokningsbekräftelser, evenemangsinbjudningar, IT och drift-SMS eller tvåfaktorsverifieringar, gör ProSMS det enkelt och effektivt.

  Testa vår SMS tjänst

  ISAE 3000 audited SMS-gateway
  Inget månadsabonnemang - 0 kr/ månad
  Testkonto inkl. 10 SMS
  Testa nu
  ProSMS kan användas av företag och föreningar.

  Testa våra tjänster

  0 kr/månad - Du betalar bara för SMS du tanker upp.

  Testa nu

  Testkonto med 10 SMS